اکچویتور برقی

اکچویتور برقی

اکچویتور برقی ، مکانیزمی در شیرالات صنعتی می باشد برای باز و یا بستن یک شیر در مدار لوله کشی نا محدود می باشد. این اکچویتورها، جریان الکتریسته را به گشتاور مبدل کرده اند و  با نصب این اکچویتورهای الکترومکانیکی بر روی شیرالات صنعتی که به صورت دستی عمل می نمایند این شیرها توانایی این را دارند که سیالات را  به صورت برقی  کنترل نمایند. شیر برقی موتوری (موتوردار) برای کنترل جریان (دبی)، سطح و یا دیگر فرایندهای محدود به شیرالات صنعتی در یک حلقه کنترل کاملا اتوماتیک کاربرد دارند.

این شیرالات صنعتی هم میتوانند به صورت باز و بسته و هم به صورت درصدی (شیر موتوری قابل تنظیم) مسیر عبوری سیالات را به خوبی کنترل نمایند. اکچویتور الکتریکی یا برقی که به نام های شیر برقی، محرک برقی، عملگر برقی، اتوماسیون ولو های کارگاهی، در بازار شناخته شده هستند در راستای کنترل دبی جریان و نظارت بر عملکرد شیرآلات صنعتی در انواع مختلفی از سیستم ها و صنعت های بسیار مختلف استفاده ی فراوانی می گردد.

اکچویتور برقی بر روی تمامی شیرآلات صنعتی اعم از شیر های چند دور چرخش مانند شیرهای دروازه ای و شیر های گلوب یا کروی، شیر های یک چهارم چرخش مانند بال ولو ها و باتر فلای ولو ها یا شیر های پروانه ای، نیدل ولو ها و پلاگ ولو ها بر روی دریچه های کاملا صنعتی و دمپر ها، با اطمینان بسیار زیاد استفاده ی بسیار زیادی دارند؛ اکچویتور یا عملگر های برقی طبق استاندارد های IP67 و IP68 و ICE اروپا تولید می شوند  و در انواع بسیار مختلف و متنوع کارایی های بسیار زیاد و گوناگونی را در شرکت بزرگ صنعتی قابل اجرا هستند.

اکچویتور برقی

مشخصات فنی اکچویتوربرقی را ذکر کنید؟

 تمامی اکچویتور ها در راستای فعالیت های صنعتی  خود به یک منبع انرژی بسیار کارآمدی نیازمند هستند، اکچویتورهای  برقی  از یک موتور الکتریکی جهت تامین انرژی ضروری و  لازم جهت انجام کارهای صنعتی بهره مند خواهند شد و اکثرا برای سیستم هایی با شرایطی ویژه و بسیار خاص و بر روی شیرآلات صنعتی با سایز های بسیار بزرگ ولو های ON/OFFکاربرد بسیار زیادی را دارا می باشند.

برای انجام کارهای صنعتی و کاهش سرعت چرخش بالا و آرام کردن حرکت باز و بسته شدن ولو ها، از یک گیربکس بسیار قوی برای رسیدن به سرعت دورانی کاملا مطلوب استفاده ی فراوانی می کنند؛ که داری انرژی و دقتی بسیار مناسب می باشد  که در این سیستم ها بوسیله ی  اکچویتور برقی ایجاد می گردد. به دلیل وجود گیربکس بسیار قوی  عملگر های الکتریکی عموما به دو صورت باز / بسته و یا کنترل درصدی در بازار عرضه می شوند، شیرالات صنتعی را با ورودی سیگنال آنالوگ بین 4 الی 20 میلی آمپر معادل 0 تا 10 ولت، به خوبی کنترل می کنند.

اجزای اکچویتور الکتریکی یا برقی را نام ببرید؟

  • موتور الکتریکی
  • سیستم کنترلی
  • گیربکس
  • سوئیچ حدی

نحوه انتخاب اکچویتور برقی برای شیرالات صنعتی چگونه است؟

نحوه ی انتخاب اکچیوتور های برقی برای مکانیزم پروژه های صنعتی در شرح زیر می باشد:

  • از پارامتر های و دسیپلین بسیار مهم که در انتخاب اکچویتور های الکتریکی یا برقی نقش بسیار مهم و زیادی دارند، گشتاور تولیدی و ولتاژ ورودی در آنها می باشد.
  • سایز ولو مورد نظر برای پروژه
  • فشار جریان سیال درون خط لوله بسیار مهم است

اکچویتور برقی

محیط و شرایطی که سیستم در آن قرار دارد و پروژه کلید می خورد. این اکچویتورها بر اساس گشتاور تولیدی و ولتاژ ورودی انتخاب می شوند. انتخاب قدرت عملگرهای برقی با توجه به سایز شیری که بر روی آن نصب می شود و فشار سیال درون خط می باشد.اکچیتورهای برقی می توانند به دو صورت باز – بسته و یا کنترل درصدی (با ورودی سیگنال آنالوگ 4 تا 20 میلی آمپر و یا 0 تا 10 ولت)شیر را کنترل کنند.

همچنین این شیرهای کنترلی به صورت شیربرقی موتوری دو راهه(راه)و شیر موتوری سه راهه(راه) عرضه میشوند.

مزایای اکچویتور الکتریکی (عملگر برقی) را ذکر کنید؟

  • بسیار سبک و کم حجم بودن.
  • قابلیت بسیار خوب برای تنظیم سرعت انجام کارهای صنعتی.
  • خروجی داده ها به صورت یکنواخت می باشد.
  • قابلیت  کنترل از راه دور را دارا است.
  • ماندگاری و دوام بالایی را دارد.
  • دارای قابلیت تغییر سرعت موتور به کمک گیربکس و رسیدن به سرعت رسیدن بسیار مطلوب.
  • موتور الکتریکی یا برقی به سادگی در سیستم کنترلی مدیریت دارد.
  • عدم ایجاد آلودگی و یا رطوبت در محیط های اجرایی پروژه
  • تامین انرژی ساده برای سیالات درون خط لوله
  • عدم ایجاد نوسان در خروجی
  • دارای طراحی های بسیار فشرده

کاربرد اکچویتر برقی در تمام فرایندهای صنعتی را نام ببرید؟

تصفیه خانه ها، کارخانجات، نیروگاهها، پتروشیمی ها، پالایشگاها، سیستم های تهویه مطبوع، فرایندهای هسته ای و خطوط لوله کشی کابرد بسیار زیادی را دارند.

پارامترهای انتخاب اکچویتور برقی را ذکر کنید؟

  1. قدرت گشتاور مورد نیاز را تامین می نماید.
  2. سایز شیری که بر روی آن اکچویتور برقی باید سوار شود بسیار مهم است.
  3. نوع شیری که بر روی آن اکچویتور برقی باید سوار شود(توپی-پروانه ای و ….)
  4. تدریجی یا on-off بودن اکچویتور برقی و دامنه ای که دارد.

 تعریف بسیار دقیقی از کچویتور چیست؟

اکچویتور ها عملگران سیستم خطوط لوله ها می باشند؛ در بلوک دیاگرام زیر جایگاه اکچویتور های برقی در یک سیستم کنترلی می باشند. اکچویتور ها را می توان واسط بین سیستم و محیط پیرامون خطوط لوله بدانیم. پرکاربرد­ترین اکچویتورها در باز و بسته کردن شیر­الات صنعتی بوده است. معمولا از اکچیوتور در مواردی که از لحاظ ایمنی در شیرالات صنعتی نیاز به قطع سریع جریان سیالات بوده است، گشتاور زیادی مورد نیاز می باشد، لزوم دسترسی به شیر از راه دور می باشد و یا دسترسی بسیار سریع مورد نیاز بوده است، استفاده ی بسیار فراوانی می‌­شود.

اکچویتور برقی

برای خرید شیر سوزنی , خرید شیر دروازه ای , خرید شیر دیافراگمی , خرید شیر کروی , قیمت شیر توپی به لینک مربوطه مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست